Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος - Τι συνέβη;

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος - Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (20/2) η Χριστίνα Παυλίδου, πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Άγιος Παΐσιος, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για το σίριαλ.

Η σειρά που είναι αφιερωμένη στον βίο του Αγίου Παϊσίου έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και έτσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε εβδομάδα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η Χριστίνα Παυλίδου λοιπόν, η οποία τυχαίνει να είναι και σύζυγος του δημιουργού της σειράς, αποκάλυψε ο «Άγιος Παΐσιος» αναμένεται να ανανεώσει και για δεύτερη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, μία ανακοίνωση που θα χαροποιήσει πολύ τους φανς της σειράς.

Όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος για την σειρά υπερπαραγωγή του Mega

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, που πληροί το πρωτόκολλο, αλλά πιστεύω ότι στους περισσότερους ανθρώπους υπάρχει ένα σπέρμα πίστης».

Σχετικά με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον ρόλο του στη σειρά, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος υποστήριξε: «Όλοι οι ρόλοι είναι δύσκολοι. Είναι δύσκολο να παίξεις έναν ρόλο γιατί πρέπει να βρεις ισορροπίες, να μην είναι γραφικό. Εδώ έχεις να αντιμετωπίσεις ότι παίζεις ένα πρόσωπο σε μία σειρά εποχής που είναι ο πατέρας ενός Αγίου, αλλά είναι ένας άνθρωπος με σάρκα και οστά και έχει επιθυμίες, αδυναμίες».

Όσον αφορά την άποψη των παιδιών του για τη συμμετοχή του στον Άγιο Παϊσιο, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος αποκάλυψε: «Εχθές το συζήτησα λίγο με τον γιο μου, την ώρα που τον πήγαινα στο μπάσκετ και του λέω “πως σου φαίνεται”; Μάλλον είναι η δουλειά του μπαμπά, δεν τους νοιάζει. Δεν με έχουν δει και πάρα πολύ στην τηλεόραση τα παιδιά μου. Μετά από τη σειρά το Νησί, έκανα ένα μεγάλο off και μετά έπαιξα ξανά πριν δύο χρόνια»