Η Μαρία Κορινθίου ''αδειάζει'' τον Γιώργο Κιμούλη : «Το περιμέναμε ο Κιμούλης να αντιδράσει με...»

Θα τη δούμε στην τηλεόραση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μαρία Κορινθίου ''αδειάζει'' τον Γιώργο Κιμούλη : «Το περιμέναμε ο Κιμούλης να αντιδράσει με...»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε να κάνει δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης 3/3 στο Happy Day αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για όσα συμβαίνουν τελευταία με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός έχει αποδείξει κατά καιρούς με τις θέσεις της πως θέλει να υποστηρίζει το δίκαιο, κάτι που έκανε και όταν έσκασε το Metoo στο χώρο των ηθοποιών. Έτσι λοιπόν στέκεται στο πλάι των συναδέλφων της, που εμμένουν στην καταγγελία κατά του ηθοποιού και περιμένει να λάμψει η αλήθεια.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε τόσο όσo, δείχνοντας πως κάτι υπάρχει στα σκαριά. Η αλήθεια είναι πως η Μαρία είναι πολυάσχολη, αφού το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει θα την απορροφήσει κατά πολύ!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Κιμούλη

«Συζητάω για τηλεόραση αλλά όχι μυθοπλασία. Το περιμέναμε ο Κιμούλης να αντιδράσει με αγωγές και καταγγελίες. Περιμένουμε όλοι τι θα γίνει και πώς θα εξελιχθούν αυτές οι υποθέσεις».

Εισηγήθηκαν τη διαγραφή του ηθοποιού από το ΣΕΗ

Αντιμέτωπος με τη διαγραφή του ξανά από το ΣΕΗ είναι ο Γιώργος Κιμούλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, το πειθαρχικό συνεδρίασε στις 28/2 και εισηγήθηκε τη διαγραφή του από το σωματείο.

Τις τελευταίες μέρες, ο ηθοποιός έχει προβεί σε εξώδικα στην Ζέτα Δούκα, καθώς πέρυσι τον είχε καταγγείλει για βίαιη συμπεριφορά κατα την διάρκεια της συνεργασίας τους, αλλά και στους συναδέλφους της, που ήταν μπροστά στο περιστατικό και επιβεβαίωσαν την καταγγέλλουσα.

Εκτός από τους παραπάνω, εξώδικο έστειλε και στο ΣΕΗ, ζητώντας 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Χθες έγινε η σύσκεψη του πειθαρχικού του ΣΕΗ που αποτελείται από εφτά μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν δεχθεί και μήνυση από τον Κιμούλη. Αποφάσισαν λοιπόν την εισήγηση για διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη. Το εντυπωσιακό είναι, από αυτά που μου μετέφεραν, ότι και τα εφτά μέλη ψήφισαν υπέρ της διαγραφής», είπε η Φαίη Σκορδά.

Αναμένουμε ωστόσο να δούμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΣΕΗ μετά την εισήγηση του πειθαρχικού.