Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό»

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό»

Το πρωί της Πέμπτης 3/3 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικαλαϊδη Πιο συγκεκριμένα, την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τον 5ο κύκλο του MasterChef, η οποία όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τις καρδίες τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των τηλεθεατών αλλά από την άλλη κατάφερε να κερδίσει και το πολυπόθυτο έπαθλο.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε πως έχει ακόμα απείραχτο το έπαθλο από το ριάλιτι μαγειρικής ενώ απέρριψε όσες τηλεοπτικές προτάσεις είχε τη φετινή σεζόν. «Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή.

Κουζίνα και δώσε πόνο. Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με την δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό.

Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό. Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικαλαϊδη

«Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι! Δεν ήθελα να πάω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Η περσινή νικήτρια του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα.

Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω. Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια», αποκάλυψε η νεαρή σεφ που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.