Την αιφνιδίασαν στα γυρίσματα - Το βίντεο με την τούρτα γενεθλιών της Μαρίας Πρωτόπαππα

Δείτε το απολαυστικό video!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την αιφνιδίασαν στα γυρίσματα - Το βίντεο με την τούρτα γενεθλιών της Μαρίας Πρωτόπαππα

Η Μαρία Πρωτόπαππα, πρωταγωνίστρια του σίριαλ Σασμός δέχθηκε μια μοναδική έκπληξη από τους συνεργάτες της. Έχουμε δει κατά καιρούς πόσο αγαπημένο είναι το cast την πετυχημένης σειράς του Alpha, αφού βλέπουμε φωτογραφίες με όσα συμβαίνουν από πίσω, ακόμα και από ρόλους που στην τηλεόραση είναι στα μαχαίρια.

Αυτή τη φορά βγήκε «στη φόρα» το mini party έκπληξη, που διοργανώθηκε εν όψει των γενεθλίων της τηλεοπτικής Μαρίνας. Η ηθοποιός έλαβε μια πολύ όμορφη τούρτα και άκουσε όλους τους φίλους - συνεργάτες να τραγουδούν για εκείνη. Τα κεράκι μπορεί ήταν το κλασσικό ερωτηματικό, ωστόσο εμείς ξέρουμε πως η Μαρία έγινε 51.

Χρόνια της Πολλά λοιπόν!

To βίντεο με την έκπληξη στην Μαρία Πρωτόπαππα

Τραγική η πρώτη συνάντηση Αστέρη με Αργυρώ μετά το θάνατο του Πετρή

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Σασμός! Για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Πετρή, η στιγμή που οι τηλεθεατές περίμεναν... έφτασε. Η Αργυρώ θα συναντηθεί με τον Αστέρη με σκοπό να τον σκοτώσει. Θα τα καταφέρει; Γιατί σε λίγο καιρό θα χάσει και άλλο αγαπημένο της πρόσωπο.

Επεισόδιο 102

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει.

Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο… Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε.

Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.