Μαντώ Γαστεράτου: Το δώρο που έλαβε για τον γιο της - Το ανέβασε στο Instagram

Ένα άκρως παιδικό δώρο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Το δώρο που έλαβε για τον γιο της - Το ανέβασε στο Instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, η οποία περιμένει με πολύ ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της. Προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να δίνει την ίδια σημασία και τον ίδιο χρόνο στον πρώτο γιο της καθώς μέσα από τα posts της στο Instagram φανερώνει διαρκώς το πόσο λιώνει για εκείνον.

Έτσι λοιπόν, με μια νέα ανάρτηση δείχνει τον ενθουσιασμό της με το δώρο, που δέχτηκε ο γιός της. Πρόκειται για ένα σετ φαγητού, άκρως παιδικό με το οποίο χάρηκε η Μαντώ ίσως πιο πολύ και εκείνον.

Η φωτογραφία με το δώρο που δέχτηκε ο γιος της Μαντούς Γαστεράτου

Το δώρο στο γιο της Μαντούς Γαστεράτου

Η γνωριμία της παρουσιάστριας με τον άντρα της και η είδηση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε το πρωί της Δευτέρας 21/2, μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Nomads, την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την γνωριμία της με τον άνδρα της, η οποία έγινε με...προξενιό. Επιπλέον, αποκάλυψε το πως ανακοίνωσε στην οικογένειά της την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.