Ζεστό και με γήινες αποχρώσεις το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζεστό και με γήινες αποχρώσεις το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την ανακοίνωση ότι ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας θα παίξει στην αγαπημένη σειρά του ALPHA. Ο ίδιος έχει γίνει αγαπητός από τους ρόλους του στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τώρα αναμένουμε να τον δούμε στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα

Η καλλιτεχνική φύση του ηθοποιού που τον έκανε να ξεχωρίσει, υπερισχύει και στην καθημερινότητά του. Το σπίτι του, όπου φιλοξενεί τις πιο προσωπικές του στιγμές ταιριάζει σίγουρα με το ιδιαίτερο του στυλ.

Όπως έχει μοιραστεί ο ίδιος μέσα από τα social media και κυρίως μέσω του Instagram, στο σπίτι του κυριαρχεί η κομψότητα, αλλά και η ζεστασιά που εκπέμπουν τα έπιπλα και οι τόνοι του μαύρου, του γκρι και του λευκού που έχει διαλέξει.

Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα λίγο πριν εισβάλλει στον Σασμό

Στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αναμένεται να δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος θα ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα είναι η καινούργια άφιξη στο αστυνομικό τμήμα που είναι διευθυντής ο Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη 'εισβολή" καθώς θα φέρει εντάσεις και μεγάλες ανατροπές για τους πρωταγωνιστές. Έτσι λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social από το αστυνομικό τμήμα που θα εργάζεται.