Αποκάλυψη "βόμβα" στον Σασμό - Ο Γεράσιμος είναι γιος του...

Spoiler "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tv24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (25/2) και κάθε Παρασκευή!

Τη Δευτέρα στις 7 Μαρτίου θα δούμε να μπαίνει στη σειρά Σασμός, ο Αργύρης Πανταζάρας στον ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη. Ηδη γνωρίζουμε ότι ο Καραπάνος έχει έναν γιο για τον οποίο δεν λέει και πολλά-πολλά. Απ’ όσα καταλαβαίνουμε με τον γιο του, τους χωρίζουν πολλά και τα μυστικά γύρω από αυτή τη σχέση είναι παλιά και σκοτεινά, τα οποία θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε σιγά-σιγά.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Από μια αποστολή όμως που ετοιμάζεται να κάνει ο Γεράσιμος, την οποία θα δούμε την Τρίτη στις 8 Μαρτίου, το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται.

Ποιος είναι ο πατέρας του Γεράσιμου στον Σασμό

Αργύρης Πανταζάρας Σασμός

Ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου και αυτά που τους χωρίζουν είναι το ίδιο δυνατά με αυτά που τους δένουν (δείτε και ποιανού δεν ειναι παιδί ο Νικηφόρος). Και κυρίως ο χαρακτήρας τους. Ο Γεράσιμος είναι τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/2

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της.

Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Την ώρα που από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση…