Στον Διόνυσο επέλεξαν να βαφτίσουν τον πρωτότοκo γιο τους Νινίκο η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. Το ζευγάρι που ταξίδεψε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές συνδύασε και την βάφτιση του γιου τους Νικολάκη, που πήρε το όνομα του παππού του Νίκου Καρβέλα.

Η γιαγιά του, η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση ντυμένη chic στα λευκά με λευκό ψάθινο καπέλο και ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου με ασημί καθρέπτες, φαίνεται πολύ ευτυχισμένη

Τα “τελευταία λέξη της μόδας” γυαλιά ηλίου της απόλυτης εντυπωσίασαν όμως και για ακόμη έναν λόγο αφού ήταν ίδια με αυτά που φορούσε και η κυρία που ποζάρει στην ίδια φωτογραφία. Πρόκειται για την κυρία Miki Bruni, ιδοκτήτρια των Armani στην Ελλάδα.

Στιγμιότυπο από την βάφτιση ανήρτησε στο instagram ο πολύ καλός τους και οικογενειακός τους φίλος ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.