"Η διάθεση πιο μουδιασμένη από ποτέ..." - Ανατριχιάζει η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Το σχόλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο πόλεμος στην Ουκρανία με την Ρωσία έχει "μουδιάσει" τους πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γεγονός πως εν μέσω 21ου αιώνα, γίνεται πόλεμος, κόσμος πεθαίνει, ενώ άλλοι χάνουν τα σπίτια τους και γίνονται πρόσφυγες, συγκλονίζει. Από την πρώτη κιόλας ημέρα πρόσωπα γνωστά της τηλεόρασης, έχουν κάνει το δικό τους σχόλιο. Ανάμεσα τους και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Χωρίς να λέει πολλά, η παρουσιάστρια που αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον, θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματα που της έχουν προκαλέσει όλα όσα λένε στην τηλεόραση για τον πόλεμο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και έγραψε «Κάπως έτσι κυλάει η εβδομάδα, με την διάθεση πιο μουδιασμένη από ποτέ».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο

Ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας πρέπει να γίνει την Πέμπτη, όμως «η ουκρανική ομάδα πάλι βρήκε κάποιους λόγους για να τις αναβάλει», ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Υποστήριξε, επίσης, ότι το Κίεβο δεν ενεργεί ανεξάρτητα στις διαπραγματεύσεις.

«Και πάλι, η ουκρανική ομάδα βρήκε κάποιο πρόσχημα για να αναβάλει αυτές τις διαπραγματεύσεις. Σίγουρα λαμβάνουν οδηγίες από την Ουάσιγκτον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Αυτή η χώρα δεν είναι απολύτως ανεξάρτητη», είπε ο Λαβρόφ.

Σημειώνεται ότι Λευκορώσος πολιτικός αναλυτής που βρίσκεται κοντά στους διοργανωτές των συναντήσεων υποστήριξε ότι η ομάδα των Ουκρανών διαπραγματευτών βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πολωνία και αρνείται να ταξιδέψει στο φυσικό καταφύγιο Belovezhskaya Pushcha στη δυτική Λευκορωσία για τις συνομιλίες με τη Ρωσία.

«Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν, η ουκρανική πλευρά βρίσκεται στην Πολωνία, αλλά έχει αντιταχθεί κατηγορηματικά στο να γίνει η Belovezhskaya Pushcha ο τόπος διεξαγωγής των συνομιλιών», είπε ο Βοσκρεσένσκι.

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι οι Ουκρανοί εταίροι μας παίζουν με τον χρόνο. Είτε περιμένουν ενισχύσεις, είτε εθελοντές από διεθνείς ταξιαρχίες, είτε Stingers (πύραυλοι επιφανείας-αέρος). Δεν υπάρχει καμία επιθυμία από την πλευρά τους να επιταχυνθούν αυτές οι συνομιλίες», είπε.