Εκτός εαυτού η αδερφή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπου - «Δε μπορώ να σχολιάσω αν νιώθουμε δικαιωμένοι...»

Όσα αποκάλυψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού η αδερφή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπου  - «Δε μπορώ να σχολιάσω αν νιώθουμε δικαιωμένοι...»

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους είναι αδερφή της γνωστής ηθοποιού Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την οποία είδαμε το πρωί της Πέμπτης 3/3 να κάνει δηλώσεις στο Super Κατερίνα για τη σχέση τους. Όπως αποκάλυψε η πρώτη πρόκειται για δύο πολύ αγαπημένες αδερφές, που η μία στηρίζει την άλλη σε όποια της απόφαση.

Έτσι λοιπόν σε όλο την υπόθεση του metoo με την ηθοποιό να καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για ασελγείς πράξεις κατά την συνεργασία τους, η Εβίτα στέκεται στο πλάι της. Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις να υπάρχει στήριξη από αγαπημένα πρόσωπα και εδώ βλέπουμε την ηθοποιό να έχει δίπλα της στην απόφαση αυτή και άλλα άτομα, πέραν του άντρα της Φάνη Μουρατίδη.

Οι δηλώσεις της αδερφής της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Με την Άννα – Μαρία είμαστε πάρα πολύ κοντά. Θα τη στήριζα σε οτιδήποτε, ειδικά σε κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να σχολιάσω αν νιώθουμε δικαιωμένοι σαν οικογένεια με την εξέλιξη της υπόθεσης, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το σημαντικό είναι να αλλάζουν τα πράγματα στην κοινωνία μας. Σε όλους τους χώρους θα υπάρχουν παρενοχλήσεις, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν και διάφοροι τρόποι να την εκμεταλλευτεί» δήλωσε στην κάμερα του Alpha η Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Η είδηση της καταγγελίας της ηθοποιού έναντι του Φιλιππίδη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέθεσε μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τον οποίο κατήγγειλε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκανε λόγο για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία καθώς και προσβολή.

Οι τρεις κυρίες αναφέρθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του χώρου και συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε για όλα όσα βίωσε στο πλευρό του και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

«Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει.

Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια διαρκή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του.

Μια σκηνή με ένα τρυφερό φιλί εκείνος χρησιμοποιούσε βία. Όταν ερχόταν πρώην σύντροφός μου να δει την παράσταση με έπιανε σε διάφορα σημεία του σώματός μου», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.