«Έχω αγανακτήσει να με ρωτούν για...» - Φανερά ενοχλημένη η Σοφία Βόσσου on air

«Φτάνει πια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω αγανακτήσει να με ρωτούν για...» - Φανερά ενοχλημένη η Σοφία Βόσσου on air

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3 η Σοφία Βόσσου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε ενώ από την άλλη δεν δίστασε να εκφράσει την αγανάκτησή της για τις σχετικές ερωτήσεις που δέχεται η ίδια κατά καιρούς.

«Έχω αγανακτήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα διότι υπάρχουν τρεις χιλιάδες πράγματα να με ρωτήσει κανείς. Δηλαδή έχω πει διακόσιες φορές ότι έφτασα 37 κιλά, κλπ, κλπ. Φτάνει πια! Έφτασα… Τώρα όμως δεν είμαι, είμαι 58 κιλά. Μια χαρά.

Σήμερα τρώω και… κάνω και δίαιτα! Και το πόδι μου έχει συνέλθει αλλά μου έχει αφήσει φόβο. Βλέπω δηλαδή σκαλί και αναρωτιέμαι μήπως γλιστρήσω»

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

"Με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω «ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ»" - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε η Σοφία Βόσσου το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια, παρά τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία της, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Πήρα τα κιλά που έπρεπε, το ποδαράκι στρώνει, επανήλθε η υγεία μου.

Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική.

Με ακούσε ο Παπακωνσταντίνου και μου λέει “Έχεις ωραία φωνή αλλά είσαι χοντρή. Τι γέλιο εγώ! Και του λέω έχεις μεγάλη μύτη.

Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της . Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας.

Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε “να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χαίδευέ τα".Στα 43 μου έκανε ένα κλικ ο εγκέφαλός μου, με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω “ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ».