«Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα που...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Θάλεια Ματίκα

«Δεν κινήθηκα νομικά, αλλά με θύμωσαν πολύ γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα που...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Θάλεια Ματίκα

Συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο παραχώρησε πρόσφατα η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός που μίλησε πριν μερικές μέρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που την είχαν ενοχλήσει.

Οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

Η επιτυχία, σας οδήγησε ποτέ σε κάποια έπαρση;

Ποτέ. Είμαι ένας άνθρωπος που πατάει πολύ γερά στη γη, οπότε συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Γειώνω πολύ γρήγορα τις καταστάσεις και τα όσα κάνω, που δε θεωρώ ότι κάνω και κάτι τόσο σημαντικό.

Οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

Έχετε διαβάσει ποτέ κάποιο δημοσίευμα για εσάς ή την οικογένειά σας που σας θύμωσε πολύ;

Στο παρελθόν ναι, έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα πολύ αστεία, αλλά και προσβλητικά προς το πρόσωπό μου. Δεν κινήθηκα νομικά, αλλά με θύμωσαν πολύ γιατί σκέφτομαι ότι έχω δυο παιδιά και κάποια στιγμή μπορεί να μπουν στο διαδίκτυο και να δουν αυτά τα δημοσιεύματα.

«Αυτό που συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη ήταν μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που της συνέβη με έναν σκηνοθέτη.

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε πως δεν το έχει καταγγείλει στο ΣΕΗ, καθώς δεν έχει την τόλμη.

«Αυτό που κάποτε συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη σε παράσταση, ήταν μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που είχαν την τόλμη και μίλησαν.

Εγώ δεν έχω αυτή την τόλμη. Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά. Τότε ήμασταν μαζί με τον Τάσο, πέρναγε και αυτός το Γολγοθά του».