Άγιος Παΐσιος: Καθήλωσε με την ερμηνεία της η Σμαράγδα Σμυρναίου - Η αποθέωση της στο Twitter

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος: Καθήλωσε με την ερμηνεία της η Σμαράγδα Σμυρναίου - Η αποθέωση της στο Twitter

Η σειρά του Mega “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρσα στον Ουρανό” έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και αυτό καταγράφεται στα νούμερα τηλεθέασης που κάθε φορά είναι καλύτερα από ότι ήταν την προηγούμενη λόγω των εξαιρετικών ερμηνειών που απολαμβάνουν. Το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο ξεκίνησε με μια πολύ δυνατή σκηνή.

Πήρε φωτιά το Twitter για τη Σμαράγδα Σμυρναίου

Η Χατζηχριστίνα βρέθηκε στον τάφο του Γέροντα Αρσενίου, και ο μονόλογος της καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν, όπως και σε κάθε επεισόδιο εξάλλου κάποιος ήρωα, την ηθοποιό Σμαράγδα Σμυρναίου, που ενσαρκώνει την Χατζηχριστίνα, για την ερμηνεία της στη συγκεκριμένη σκηνή.

"Δέχτηκα το ρόλο στον Άγιο Παϊσιο γιατί....."

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Σμαράγδα Σμυρναίου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να μιλά στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, υποδύεται τη γιαγιά του «Αγίου Παϊσίου» στην ιστορική βιογραφική σειρά MEGA.

Η σειρά ξεκίνησε και έχει ήδη καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με τη Σμαράδγα Σμυρναίου να παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό, με την μοναδική ερμηνεία της, που συγκινεί κάθε λεπτό του έργου.

«Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε εκπομπές στην τηλεόραση. Είναι πολλά χρόνια που απέχω αλλά τώρα είναι λόγω της σειράς. Τελευταία φορά που έκανα σίριαλ ήταν καθημερινό στο MEGA, η “Απαγορευμένη Αγάπη”.

Είχα κάνει τη συμφωνία να μην έχω καθημερινά γυρίσματα και με “εκμεταλλεύονταν” στο έπακρο αφού έβγαζα σε ένα 10ωρο όλες μου τις σκηνές. Στα 6 χρόνια της “Απαγορευμένης Αγάπης” έβγαλα κάποια χρήματα αλλά κυρίως συμπλήρωσα τα ένσημά μου για να πάρω τη σύνταξή μου», είπε αρχικά η Σμαράγδα Σμυρναίου.

Για το πώς προέκυψε ο ρόλος της γιαγιάς του Αγίου Παϊσίου, η Σμαράγδα Σμυρναίου είπε: «Ήμουν στην Άνδρο στο σπίτι του αδερφού μου. Μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Τσιάκκας για τη σειρά, πήρε το τηλέφωνό μου από τον Χρήστο Λούλη. Δέχτηκα τον ρόλο αφού διάβασα το σενάριο παρόλο που έπρεπε να μάθω πολλούς ψαλμούς και βυζαντινά τροπάρια».

Επίσης, η Σμαράγδα Σμυρναίου παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει ποτέ τις σκηνές της μετά το γύρισμα: «Γιατί δεν θέλω να έχω εικόνα του εαυτού μου. Θέλω να έχω την εσωτερική εικόνα της μεταμόρφωσης μου για το ρόλο. Το να βλέπεις τον εαυτό σου είναι ναρκισσιστική παγίδα. Μπορεί να κολλήσεις σε κάτι που σου αρέσει πολύ και να σε παγιδεύσει».