Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά...

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής 4/3 έγινε γνωστό πως η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από το λαμπερό μουσικό show του J2US όπου την είδαμε σε ρόλο κριτή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως θα έχει την στήριξη του Νίκου Κοκλώνη καθώς μετά από αρκετά χρόνια σκέφτεται να κάνει βραδινό talk show.

Να τονίσουμε ότι έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του, Barking Well και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, αναμένεται να τη δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με δική της εκπομπή.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για το ποιο κανάλι αναμένεται να φιλοξενήσει την νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου

18 χρόνια μετά το διαζύγιό τους - Παπαράτσι απαθανάτισαν Μπακοδήμου και Αργυρόπουλο στην Αθήνα για φαγητό

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τον λόγο), μπορούμε να πούμε πως η σχέση τους έχει... ενηλικιωθεί και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα, με κοινό γνώμονα τους γιους τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή. Και παρότι εκείνοι σπουδάζουν πλέον στο εξωτερικό, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν μαζί παντού και πάντα, φροντίζει ο ένας τον άλλον, με μάρτυρα τον φακό του YOU την περασμένη Τετάρτη, όταν και βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Σε ευχάριστο κλίμα και με το χαμόγελο στα χείλη το πρώην ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, δείχνοντας πως ακόμα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα και σε δηλώσεις τους παραδέχονται πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και κάνουν τακτικά παρέα, αφού ναι μεν στην προσωπική τους ζωή έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν τους απομάκρυνε στα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία συνεννοούνται άψογα.

Μπακοδήμου Αργυρόπουλος