«Με μισεί η επιτροπή, δεν έχω δει καμία εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου» - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

«Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με μισεί η επιτροπή, δεν έχω δει καμία εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το live του J2US η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το πολυσυζητημένο μηδενικό που της έβαλε.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά της, η Μαρία Μπακοδήμου, είπε: «Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει που δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας».

"Καρφί" της Μάρας Μεϊμαρίδη στην κριτική του J2US - «Και η Μαρία Κάλλας να πάει θα της πουν...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και δε δίστασε να ρίξει και ένα μικρό καρφί στην κριτική επιτροπή του show.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα της Μάρας Μεϊμαρίδη με τους κριτές, μετά το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου δεν έχει τελειώσει.

«Ο κόσμος νομίζει ότι μετεμψυχώνεται ή μετενσαρκώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι σπάνιο να ξαναγίνεις άνθρωπος. Κάποια ενσάρκωσή μου ήταν χόρτο και υπήρχε η φόβος να απλώνω ρίζει.

Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.