Θανάσης Πατριαρχέας: Ο «Άγγελος» από τον Σασμό έχει το πιο μοντέρνο σπίτι με minimal αισθητική

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανάσης Πατριαρχέας: Ο «Άγγελος» από τον Σασμό έχει το πιο μοντέρνο σπίτι με minimal αισθητική

Η σειρά «Σασμός» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, έχει σαρώσει την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι άκρως ικανοποιητικά. Ωστόσο, πέρα από την πλοκή της σειράς που έχουν λατρέψει άλλο τόσο ότι τηλεθεατές έχουν εντυπωσιαστεί από τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον «Άγγελο», τον γιατρό, του χωριού, που πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων. Μπορεί ο ίδιος να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι τρελά ερωτευμένος.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την σύζυγό του Βίβιαν ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δυο κορούλες όπου πριν από λίγο καιρό "έσκασαν" μάλιστα και τα ευχάριστα. Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις αναρτήσεις τους το σπίτι τους είναι ιδιαίτερο καθώς τα χρώματα είναι ανοιχτό γκρι στα έπιπλα ενώ σε συνδυασμό με το ξύλο κάνει αυτομάτως το σαλόνι ζεστό και φιλόξενο.

Το ιδιαίτερο σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα

Λίγα λόγια για τον Θανάση Πατριαρχέα

Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Εκεί πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τη Μαριάννα Τουμασάτου από το 2018 μέχρι σήμερα.