Μάρα Δαρμούσλη: Τρυφερές στιγμές με τον νεογέννητο γιο της

Η γλυκιά μανούλα σε οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρα Δαρμούσλη: Τρυφερές στιγμές με τον νεογέννητο γιο της

Η Μάρα Δαρμούσλη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Τετάρτη 2/3 μία γλυκιά φωτογραφία από την βόλτα της με τον νεογέννητο γιο της, αφήνοντας πίσω τις κουραστικές μέρες λίγο μετά την γέννησή της.

Ευχήθηκε καλό μήνα στο κοινό της από την Μάνη, χωρίς τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι. Παρά τον μουντό καιρό, η ίδια απόλαυσε την εκδρομή της και τις όμορφες στιγμές με το παιδί της, εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα "σύνεργα" της μητρότητας.

Η μανούλα γράφει χαρακτηριστικά:

"Καλύτερο μήνα, να' ρθει και σ' άλλα μέρη σύντομα άνοιξη για όλους. Επαγγελματικό ταξίδι για το μπαμπά μας και ευκαιρία για την πρώτη μας οικογενειακή εκδρομή στην πανέμορφη ολάνθιστη Μάνη. Με τη σωστή προετοιμασία και εξοπλισμό δε μας σταματάει ούτε ο αέρας ούτε η βροχή από τη βόλτα μας...ούτε τσάντα χρειάζομαι πια!
Stella άμα κουραστείς, σε φορτώνω κι εσένα! Ποιος μας πιάνει τώρα..!!"

Η φωτογραφία της Μάρας Δαρμούσλη

Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της

Η Μάρα Δαρμουσλή αναμφίβολα βιώνει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωή της της αφού πριν από ενάμισι μήνα περίπου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Όπως είναι αναμενόμενο η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Τσατσάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πλέον η ίδια βρίσκεται στο σπίτι μαζί με το μωράκι της. Μπορεί να μην έχει πλέον άπλετο χρόνο ωστόσο κάποιες φορές της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, με αφορμή τις 40 μέρες που συμπλήρωσε ο γιος της, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαραντίσαμε.. και ευχούλα πήραμε.. και αναρρώσαμε κι οι δυο.. και σε λίγο ποιος μας πιάνει!! Πως σας φαίνεται το σημερινό μας blooper από τα σπιτικά μας video;».