«Να ρωτήσετε εκείνη, εγώ τι να σας πω» - Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Η ερώτηση για τη σύντροφο του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να ρωτήσετε εκείνη, εγώ τι να σας πω» - Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Τον Κωνσταντίνο Καζάκο συνάντησε σε βραδινή του έξοδο η κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. O αγαπημένος ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέα των ημερών, δηλαδή για την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να στείλει εξώδικα σε πλήθος συναδέλφων του αλλά και στο ΣΕΗ ζητώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο γιος της Τζένης Καρέζη, εκτός από μια ταλαντούχα κόρη, την οποία απολαμβάνουμε σε γνωστή σειρά του Mega, έχει και μία εντυπωσιακή σύντροφο, για την οποία ρωτήθηκε εξίσου. Ωστόσο απάντησε καταλλήλως καθώς ερωτήθηκε όπως θα δούμε για κάτι που η ίδια θα έπρεπε να απαντήσει...

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για τον Κιμούλη αλλά και την σύντροφο του

«Η δικαιοσύνη και το νομικό μας σύστημα δίνει το δικαίωμα σε όποιον κατηγορείται να μπορεί να αντιδράσει. Ο Γιώργος Κιμούλης επέλεξε να αντιδράσει έτσι. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω γνώση επί αυτών των θεμάτων. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος ρωτήθηκε και για την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση που έκανε με την σύντροφό του Βασιλική Μακρή λέγοντας πως δεν τους αρέσει να κρύβονται ενώ για το πως εκείνη διαχειρίζεται τα φώτα της δημοσιότητας είπε πως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσουν την ίδια.

«Ναι, τι να κάνουμε, να κρυβόμαστε; Νομίζω το διαχειρίζεται μια χαρά αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνη. Εγώ τι να σας πω;».

Η σπάνια κοινή ανάρτηση του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η αγαπημένη του, Βασιλική Μακρή περνούν στιγμές ευτυχίας καθώς περνούν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι. Αν και οι δυο επιλέγουν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμείς έχουμε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση όπου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αν και οι δυο σπάνια εμφανίζονται μαζί, αυτή τη φορά οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δημοσίευσαν κάποια ελάχιστα κοινά Insta Stories από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Στην παρακάτω ανάρτηση βλέπουμε πως η Βασιλική Μακρή κάνει ανάποδη κολοτούμπα στην πισίνα ενώ ο ηθοποιός την παρακολουθούσε.

Καλοκαιρινές διακοπές - Κωνσταντίνος Καζάκος