Ανακοινώθηκε επίσημα - Το νέο ριάλιτι που θα συμμετέχει η Αθηνά Οικονομάκου

Σε ρόλο έκπληξη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκε επίσημα - Το νέο ριάλιτι που θα συμμετέχει η Αθηνά Οικονομάκου

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Αθηνάς Οικονομάκου ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Πέμπτης 4/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day. Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, η αγαπημένη ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου show του ΣΚΑΙThe masked singer“.

Το νέο αυτό πρότζεκτ είναι έτοιμο να βγει στον αέρα, με τον Σάκη Ρουβά να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά και του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ τα δυο νέα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση είναι είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Αθηνά Οικονομάκου.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Ακόμα ένα κανάλι ζητά την Αθηνά Οικονομάκου

Μια είδηση "φωτιά" έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι σχετικά με την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως ειπώθηκε, κανάλι την προσέγγισε με σκοπό να παρουσιάσει την δική της μεσημεριανή εκπομπή.

Το OPEN λοιπόν φαίνεται πως την προσέγγισε και η ιδέα της άρεσε. Έτσι δεν είναι απίθανο να τη δούμε στο ρόλο παρουσιάστριας σύντομα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, το κανάλι προσπαθεί να στήσει μία νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη και αναζητούνται παρουσιαστές, με την ηθοποιό να είναι μέσα στα πρόσωπα που θέλουν.

Μάλιστα το κανάλι δεν έχει χάσει ευκαιρία και της έχει κάνει την πρώτη κρούση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές να έχουν συνάντηση για τη συζήτηση των λεπτομερειών αυτή της της πιθανής συνεργασίας, αφού η παρουσιάστρια δεν είναι συμμετέχει σε καμία εκπομπή, αντιθέτως απολαμβάνει όμορφες στιγμές σπίτι της με την οικογένεια της.