Ο Αλέξης Κούγιας "ξεφτίλισε" την Μαίρη Συνατσάκη - «Ποια είναι αυτή; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»

Η απάντηση του ποινικολόγου στην ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Αλέξης Κούγιας

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να απαντά στην ανάρτησή της σήμερα 4/3 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην Μαίρη Συνατσάκη

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

Ο ίδιος ξέσπασε και κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Αλέξης Κούγιας για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του τελευταίου αναφορικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκεκριμένα ανέφερε σε podcast του ότι υπήρξε φίλος με τον τραγουδιστή αλλά έχουν διαφορετικές απόψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε με αρκετά αιχμηρά λόγια για τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ έκανε λόγο και για τους σκληρούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους τον είχε θίξει παλαιότερα.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ξέρω πώς έκανε καριέρα. Δεν είχαμε κόντρα, έκανε μονόλογο σε όσες εκπομπές έκανε επί 8 χρόνια. Με παρουσίαζε κοντό – τον περνάω 10 πόντους – ανήθικο, στραβό, αλλήθωρο. Με γελοιοποιούσε στην οικογενειακή μου ζωή. Οκτώ χρόνια τα παιδιά μου μεγάλωσαν με έναν Λαζόπουλο που είχε τηλεοπτική ασυλία και που έλεγε τον πατέρα τους κοντό και ανήθικο» ανέφερε οργισμένος ο ποινικολόγος στον αέρα της εκπομπής.