«Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

Έδωσε τη δική του πλευρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ενώ έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, δεν ήταν παρών στο περιστατικό, απλά στη συνέχεια είδε τη Σοφία Παυλίδου πεσμένη στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για το περιστατικό ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη

«Δεν είδα το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω πει αυτό που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, «εκσφενδονίστηκε», ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ… Εγώ όταν έφτασα στον επάνω όροφο, είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει.

Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Μάνος Παπαγιάννης "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Το πρωί της Πέμπτης 17/2 στο Happy Day, "έσπασε" επιτέλους τη σιωπή του ο Μάνος Παπαγιάννης, και τοποθετήθηκε την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η τοποθέτηση του επί του θέματος ήρθε λίγο αργότερα από το βίντεο της Σοφίας Παύλιδου, στο οποίο η ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη, και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

"Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη" αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.