Σοβαρό ατύχημα για την Κατερίνα Παπουτσάκη - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό ατύχημα για την Κατερίνα Παπουτσάκη - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Στα επείγοντα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, μετά από πτώση που είχε, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της. Η ηθοποιός δεν προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες για το πως έπεσε, παρά μόνο ότι παρά το χτύπημα, συνεχίζει κανονικά τις παραστάσεις.

Έτσι λοιπόν η ίδια πηγαίνει καθημερινά στο θέατρο, με τους συναδέλφους της να την τρολάρουν συνεχώς για το σπασμένο της χέρι, τον Γιώργο Τσαντιούλα μάλιστα να της βγάζει και ένα παρατσούκλι.

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα τράβηξε φωτογραφία την Κατερίνα Παπουτσάκη την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σακατερίνα Παπουτσάκη». Η ίδια λίγο αργότερα το έκανε μάλιστα και repost γράφοντας «Κλαίω».

Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με σπασμένο χέρι

Σοβαρό ατύχημα για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Συγκινημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Παπουτσάκη - «Ξεκίνησα από 19 χρονών...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με το βίντεο που ετοίμασε για εκείνη η εκπομπή.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση καθώς και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Το ότι μου λες ότι συγκινήθηκες με το βίντεο, που έχεις ακούσει πολλά ωραία πράγματα για εσένα και επειδή δεν είσαι στο ξεκίνημα μιας καριέρας με το που άκουσα κάτι καλό «αχ πόσο χαίρομαι», έχεις κάνει μία ωραία διαδρομή… έχεις ξεκινήσει από μικρή, από κοριτσάκι», της είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεκίνησα από 19 χρονών και δεν χρειάστηκε να κάνω δημόσιες σχέσεις… Είμαι χαρούμενη γιατί είχα πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου. Ήμουν τυχερή», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.