«Μου είπε να μην του κάνω μήνυση γιατί θα πεθάνει από...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όσα διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου είπε να μην του κάνω μήνυση γιατί θα πεθάνει από...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με συνήγορο τν κ. Αλέξη Κούγια. Η δίκη ξεκινάει με τον πρώτο καταγγέλλων να καταθέτει ενώ παράλληλα ο σκηνοθέτης έχει ήδη αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν. Ο 27χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε στην ηλικία των 16 ετών, μπροστά στο δικαστήριο προέβη στην εξιστόρηση συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Τις πληροφορίες από την κατάθεση του 27χρονου Αιγύπτιου, μετέδωσε ρεπόρτερ από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 4/3.

Η σοκαριστική μαρτυρία του 27χρονου που κατηγορεί το Δημήτρη Λιγνάδη

«Μου έβαλε κάτι να πιώ και να καπνίσω. Ένιωσα σαν ταχυπαλμίες, ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου… Ο κατηγορούμενος γδύθηκε τελείως. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια. Έχασα τις αισθήσεις μου μετά από αυτό. Ξύπνησα την επόμενη μέρα με κάτω το παντελόνι και το εσώρουχο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Ήξερα ότι ο κατηγορούμενος με είχε βιάσει. Του είπα ότι θα του κάνω μήνυση και μου είπε να μην το κάνω επειδή θα πεθάνει από καρκίνο του λάρυγγα», είπε μεταξύ άλλων.

Ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον 27χρονο

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ξεκίνησε να κάνεις ερωτήσεις στον καταγγέλλοντα, ενώ έδειξε μέσα στο δικαστήριο και φωτογραφίες του από τα sosial media, στο οποίο εμφανίζεται ημίγυμνος ή σε ακριβά μέρη.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, «Ο πρώτος μάρτυρας δηλώνει μεσίτης. Η ερώτηση του Αλέξη Κούγια ήταν “που ακριβώς απευθύνεστε;”. Για το ότι ανεβάζει φωτογραφίες από πανάκριβα μέρη, δείχνοντας κοιλιακούς κλπ. Ο κ. Κούγιας έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις και πολύ λεπτομερείς. Από που έχει έσοδα για παράδειγμα και του έκανε εντύπωση ότι στις 19/2/2021, όταν ο δικηγόρος του κ. Βλάχος, έκανε την πρώτη μηνυτήρια κατάθεση, ήταν στη Σουηδία και τον ρώτησε πώς υπέγραψε από μακριά».

Στο επόμενο ερώτημα, ο Αλέξης Κούγιας ρώτησε ποια είναι η σχέση του με την οικογένειά του, με την οποία όπως είχε πει χθες τα πήγαιναν πάρα πολύ καλά. Τελικά σήμερα είχε ότι δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά του, ενώ λίγο καλύτερα τα πήγαινε με τη μητέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα ολοκληρωθεί ούτε σήμερα η πρώτη κατάθεση, με τη δίκη να συνεχίζεται στις 18 Μαρτίου, ημέρα που θα εκδικάζεται και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα είναι στο ίδιο κτίριο και ενδεχομένως σε διπλανές αίθουσες.