Μελαχρινός με μούσια και αρκετά γοητευτικός - Αυτός είναι ο αδερφός του Αναστάσιου Ράμμου

Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελαχρινός με μούσια και αρκετά γοητευτικός - Αυτός είναι ο αδερφός του Αναστάσιου Ράμμου

Σε νέο ρόλο πρόκειται να δοκιμαστεί ο Αναστάσιος Ράμμος, πέρα από το τραγούδι, καθώς έχει αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης του παιχνιδιού “Total Black Out” στον Alpha που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5/3.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι αρκετά επιτυχημένος στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο προσπαθεί να μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά του, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος κατά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram στιγμιότυπα με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με τον αδερφό του. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, τα δυο αδέρφια μοιάζουν αρκετά και είναι αρκετά κοντά στην ηλικία.

Να υπενθυμίσουμε ότι παλαιότερα και συγκεκριμένα σε συνέντευξή του το 2018 ο Αναστάσιος Ράμμος είχε αποκαλύψει πως έζησε ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του.

“Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου”.

Ο αδερφός του Αναστάσιου Ράμμου

Ο αδερφός του Αναστάσιου Ράμμου

Η απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Κατερίνα Ζαρίφη

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Total Blackout», ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και για την στενή σχέση φιλίας που έχει με την Κατερίνα Ζαρίφη καθώς οι φήμες είχαν "φουντώσει" για τους δυο πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, λίγο αργότερα όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην «πόρτα» του πλατό και με σηκωμένα χέρια άρχισε να φωνάζει: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη, δεν τα έχω με τη Ζαρίφη. Δεν δέχεστε ότι είμαστε φίλοι και μας θέλετε μαζί».