Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το Total Black Out λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο έμεινε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το Total Black Out λίγο πριν την πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Total Black Out με τις πρώτες πληροφορίες για την πρεμιέρα να διαρρέουν. Ο τελικός παρουσιαστής του προγράμματος Αναστάσιος Ράμμος, μετά το σούσουρο για τη θέση, αναμένεται να ξετυλίξει στο έπακρον το χαρακτήρα του και αυτό είναι ίσως που περιμένουμε όλοι.

Η επιστροφή του παιχνιδιού από τον Alpha φαίνεται να αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού καθώς η τελευταία επίσημη ανακοίνωση μια μέρα πριν την έναρξη δείχνει την ανυπομονησία του να μοιραστεί με το κοινό όσα έχει ετοιμάσει!

Η επίσημη ανακοίνωση του alpha για το Total Black out

«Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο!

Είσαι έτοιμος;

Το πιο OMG παιχνίδι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 22:00, στον ALPHA! Το «Total Blackout», έρχεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, με παρουσιαστή τον ταλαντούχο, δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό τραγουδιστή και συνθέτη Αναστάσιο Ράμμο».

Aναστάσιος Ράμμος

Αυτοί είναι οι πρώτοι πασίγνωστοι Έλληνες που θα βρεθούν στο παιχνίδι

Aυτό που είχαμε σίγουρο είναι ότι πρόκειται να δούμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να μπαίνουν στο παιχνίδι, οι οποίοι το είχαν ανακοινώσει μόνοι τους σε πρόσφατες δηλώσεις τους. Ωστόσο, ένα Instastory του Δημήτρη Αλεξάνδρου πρόδωσε εχθές το backstage των γυρισμάτων του παιχνιδιού.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλεξάνδρου ανέβασε μια σειρά από βίντεο στα οποία βρίσκεται μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου φορώντας τις γνωστές και αγαπημένες φόρμες του παιχνιδιού, από τα χρώματα των οποίων καταλάβαμε ότι βρίσκονται και σε διαφορετικά ζευγάρια.

Και ενώ όλοι θα περιμέναμε να τον δούμε να πηγαίνει στο παιχνίδι με το ζευγάρι του στη ζωή, την Ιωάννα Τούνη, στα γυρίσματα θα είναι με το τηλεοπτικό του ''ζευγάρι'' στην εκπομπή που συμμετέχει το πρωί Super Κατερίνα. Αρκετή αναμονή λοιπόν για να σας παρουσιάσουμε το τέταρτο όνομα που θα βρίσκεται στο παιχνίδι, αυτό της Κατερίνας Λένη, όπου σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε χωρίς φυσικά να αναφέρει ονόματα ότι η σεφ απουσιάζε καθώς είχε ένα γύρισμα μέχρι αργά το βράδυ.

Εμείς λοιπόν συνδέσαμε όλα τα κομμάτια που μας έδωσαν και σας αποκαλύπτουμε τον λόγο που βρισκόντουσαν αυτές οι τόσο διαφορετικές προσωπικότητες μαζί. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν θα τους δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου ή αν πρόκειται να γίνει κάποιο special επεισόδιο του Blackout για το οποίο ολοκλήρωσαν το βράδυ της δευτέρας 28/2 τα γυρίσματα.

Αυτοί είναι οι πρώτοι πασίγνωστοι Έλληνες που θα βρεθούν στο παιχνίδι