«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν...» - "Καταπέλτης" η Ελεωνόρα Αντωνιάδου

Μίλησε και για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν...» -

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3 και αναφέρθηκε στα πάντα. Η γοητευτική ηθοποιός, αναφέρθηκε στις ακραίες αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης, απασχολεί ιδιαίτερα τις εκπομπές είτε με την παράσταση του, είτε με την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο ο ίδιος δεν ασχολείται με αυτά και συνεχίζει και κάνει με επιτυχία τη δουλειά του.

Η τοποθέτηση της Ελεωνόρας Αντωνιάδου για τα "Κόκκινα φανάρια"

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

«Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας».

«Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση! Με ιντριγκάρει γιατί...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Cosmote Tv και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Συνέχεια φεύγουν άτομα. Από το «Άνθρωποι και ποντίκια» έφευγαν δέκα, είκοσι άτομα την ημέρα. Περιμένουν ότι θα δουν τα «Κόκκινα Φανάρια» του Γαλανού έτσι όπως το έχουν διαβάσει στο βιβλίο. Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση χωρίς να ξέρει το γιατί. Με ιντριγκάρει γιατί μπορεί να του έχει χτυπήσει μια χορδή μέσα ή τον έχει οργίσει και θα πάει μετά να το σκεφτεί. Αυτά μου αρέσουν πολύ όταν συμβαίνουν.

Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα.

Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.