Ασυγκράτητος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Το τρυφερό σχόλιο του ηθοποιού στην Δέσποινα Βανδή

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασυγκράτητος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Το τρυφερό σχόλιο του ηθοποιού στην Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν διστάζουν πλέον να το δείξουν καθώς όπως φαίνεται οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση της προσωπικής τους ζωής.

Έτσι, πλέον και όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ολοένα και περισσότερο τον ίδιο μαζί με την τραγουδίστρια σε κοινές τους εμφανίσεις αλλά και σε διάφορες αναρτήσεις στα social media μιας και οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί.

Αυτή τη φορά. η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως φαίνεται η φωτογραφία άρεσε αρκετά στον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος σχολίασε μία καρδιά.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Το σχόλιο του Μπισμπίκη στην ανάρτηση της Βανδή

Η αμήχανη στιγμή του Βασίλη Μπισμπίκη από ερώτηση που του έκαναν για την Δέσποινα Βανδή

Τον Βασίλη Μπισμπίκη πέτυχε η κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 1/3, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για το αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ μάλιστα σχολίασε και το νέο βήμα της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή. Να υπενθυμίσουμε, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόκειται να παρουσιάσει την νέα μουσική εκπομπή του Alpha, Chart Show - Your Countdown, της οποία το teaser βρίσκεται ήδη στον αέρα.

«Δεν ετοιμάζω κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή. Έχω τις δύο παραστάσεις μόνο και ξεκουράζομαι. Για το καλοκαίρι κάτι ετοιμάζω, αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο. Τηλεοπτικά δε νομίζω να με δείτε. Αυτή τη στιγμή έχω αφιερωθεί στο θέατρο, δεν έχω να κάνω κάτι άλλο. Στον κινηματογράφο κάναμε μια ταινία, το Άνθρωποι και Ποντίκια. Μέχρι εκεί. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όταν μάλιστα λίγο αργότερα ρωτήθηκε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Δέσποινας Βανδή, η οποία αναλαμβάνει να παρουσιάσει την μουσική εκπομπή του Alpha, Chart Show - Your Countdown, o ηθοποιός είπε χαμογελώντας: «Ε, Καλή της τύχη».