Υπέρλαμπρη ντυμένη στα λεοπάρ - Νέα νυχτερινή έξοδο για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπέρλαμπρη ντυμένη στα λεοπάρ - Νέα νυχτερινή έξοδο για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο βιώνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να μην κρύβει πια λεπτό τον έρωτά του. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να μην ήθελαν να παραδεχθούν κάτι, ωστόσο πλέον η μια κοινή έξοδος ακολουθεί την άλλη.

Μάλιστα, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός μοιράζονται συχνά πυκνά κοινές φωτογραφίες τους ή βίντεο τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε σε ένα story με τον αγαπημένο της και μερικούς φίλους, από την έξοδό τους το βράδυ της Τρίτης 2/3 ενώ μάλιστα πριν μερικές ώρες ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε και στο νέο επαγγελματικό βήμα της τραγουδίστριας.

Η νέα κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η νέα κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους - Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή και του Ντέμη, Μελίνα

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή αλλά διατηρούν όσο μπορούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους! Πριν από λίγα 24ωρα η μικρή Μελίνα ενηλικιώθηκε κι έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι όπου μένει με την μητέρα και τον αδερφό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την μονοκατοικία). Στο πάρτι αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν καλεσμένος και ο νέος σύντροφος της μαμάς, Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν άψογες σχέσεις και πως να μην έχουν άλλωστε αφού ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που κάνει πλέον την μητέρα της ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μελίνα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον ηθοποιό την οποία εκείνος με την σειρά του έκανε repost!

Η μικρή ίδια η Δέσποινα εντωμεταξύ...

Μπισμπίκη Μελίνα Μακρή