Η αμήχανη στιγμή του Βασίλη Μπισμπίκη από ερώτηση που του έκαναν για την Δέσποινα Βανδή

Τι τον ρώτησαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η αμήχανη στιγμή του Βασίλη Μπισμπίκη από ερώτηση που του έκαναν για την Δέσποινα Βανδή

Τον Βασίλη Μπισμπίκη πέτυχε η κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 1/3, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για το αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ μάλιστα σχολίασε και το νέο βήμα της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή. Να υπενθυμίσουμε, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόκειται να παρουσιάσει την νέα μουσική εκπομπή του Alpha, Chart Show - Your Countdown, της οποία το teaser βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή

«Δεν ετοιμάζω κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή. Έχω τις δύο παραστάσεις μόνο και ξεκουράζομαι. Για το καλοκαίρι κάτι ετοιμάζω, αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο. Τηλεοπτικά δε νομίζω να με δείτε. Αυτή τη στιγμή έχω αφιερωθεί στο θέατρο, δεν έχω να κάνω κάτι άλλο. Στον κινηματογράφο κάναμε μια ταινία, το Άνθρωποι και Ποντίκια. Μέχρι εκεί. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όταν μάλιστα λίγο αργότερα ρωτήθηκε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Δέσποινας Βανδή, η οποία αναλαμβάνει να παρουσιάσει την μουσική εκπομπή του Alpha, Chart Show - Your Countdown, o ηθοποιός είπε χαμογελώντας: «Ε, Καλή της τύχη».

H εξομολόγηση του ηθοποιού για την ζωή του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν καθώς τόσο η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και τα επαγγελματικά του απασχολούν πολύ το κοινό. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Κουτσουγιαννόπουλο και στο Cosmote Tv μίλησε για το παρελθόν του.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης βιώνει μια πάρα πολύ όμορφη περίοδο με την σύντροφο του στο πλάι του. Θα έλεγε κανείς πως τώρα ήταν το πλήρωμα του χρόνου για τον Μπισμπίκη καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όλα ευχάριστα στη ζωή του.

Τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού, το σχολείο που δεν τελείωσε η οικογενειακή κατάσταση και το επάγγελμα του πατέρα του, τον ανάγκασαν ή ίσως και να το επέλεξε να βγει στη ζωή από πολύ νωρίς.

«Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα”.

Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία…» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.