Αναβολή για την πρεμιέρα της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open - Τι συνέβη;

Όλο το παρασκήνιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αναβολή για την πρεμιέρα της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open - Τι συνέβη;

Στον παλμό των εξελίξεων του πολέμου, βρίσκονται τον τελευταίο καιρό τα τηλεοπτικά προγράμματα, που καλύπτουν τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

Έχει επίσης παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες, πως η ειδησεογραφία και οι έκτακτες εκπομπές που αντικατέστησαν λόγω επικαιρότητας την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών χαρίζοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης για το κανάλι.

Τι συνέβη με την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη;

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» που ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 14 Μαρτίου θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα.

Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει την 21η Μαρτίου και στις 14:30 οπότε η παρουσιάστρια θα πει την πρώτη «καλησπέρα» από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι. Η δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Παρασκευή 4/3 μετά από πολλά χρόνια, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Έκρηξη τη στιγμή που ήταν on air reporter του OPEN - Σε κίνδυνο οι ανταποκριτές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία με τις ρωσική εισβολή και τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη είναι στραμμένα εκεί, καθώς εκτός από τους πρόσφυγες και τους άμαχους, μεγάλη ανησυχία επικρατεί και για τους ανταποκριτές από όλο τον κόσμο.

Δημοσιογράφοι από όλες τις χώρες, βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη με κίνδυνο τη ζωή τους, προκειμένου να παρέχουν πλήρη κάλυψη των γεγονότων και ενημέρωση. Με 24ωρη κάλυψη το OPEN βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης όλες αυτές τις μέρες.

Το πρωί της Παρασκευής, 4/3 η εκπομπή Ώρα Ελλάδος συνδέθηκε ζωντανά με την Ουκρανία και τον δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαϊδη όπου βρίσκεται στο Κίεβο και καθώς ο ρεπόρτερ μετέφερε το ρεπορτάζ, σημειώθηκε έκρηξη κοντά του και απαθανατίστηκε από το φακό.