Είναι φτυστοί - Σπάνια φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου με τον πατέρα του

Η συγκινητική φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι φτυστοί - Σπάνια φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου με τον πατέρα του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος -που πρόσφατα πέρασε μια άσχημη περιπέτεια με τον κορωνοιό- έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και τον μεγάλωσε ο παππούς και η γιαγιά του. Η σχέση με τον πατέρα του ήταν περίπλοκη, ωστόσο έχει αποκατασταθεί τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα στα λίγα που έχει αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο της ζωής του, έχει πει πως πέρασε δύσκολα, καθώς ο χωρισμός των γονιών του είχε αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους παππούδες του (από την πλευρά του πατέρα του).

Μάλιστα όταν έχασε τον παππού του, έμεινε με τη γιαγιά του Μαριγώ, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ νεαρή ηλικία στο ψαράδικο της οικογένειας, αλλά και ως delivery boy. «Συνέβησαν κάποια άσχημα γεγονότα και από τα 8 μέχρι τα 21 ούτε είχα δει τη μάνα μου ούτε την είχα ακούσει… Τέλος πάντων, στα 21 συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ!» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, ενώ για τον πατέρα του δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Ωστόσο το μακρινό 2014 ο πατέρας του Αργύρης Οικονομόπουλος είχε δώσει το «παρών» σε μια συναυλία του και ο τραγουδιστής τον έσφιξε στην αγκαλιά του και τραγούδησε μαζί του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, τους γονείς μας, και να είμαστε πάντα δίπλα τους. Εμένα μου πήρε χρόνια αυτό, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συνάντησα ξανά τον πατέρα μου».

Ο πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο Νίκος Οικονομόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης

Μπορεί πρόσφατα να έγιναν γνωστά πολύ ευχάριστα νέα, ωστόσο σκηνές θρίλερ έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του το Σάββατο 4/12. Άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία του στη Βούλα, όταν εκείνος απουσίαζε.

Έψαξαν όλους τους χώρους για μετρητά και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν λοιπόν ο τραγουδιστής επέστρεψε στην οικία του, έπαθε σοκ και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ανδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν έφτασαν από την πρώτη στιγμή, για τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.