Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα

Τον πίεσε η Ελένη Μενεγάκη!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3, o Μιχάλης Ρέππας και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την νέα του σειρά στο Mega, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα- δείτε εδώ όσα θα δούμε στο αποψινό 4/3 επεισόδιο της σειράς - .O γνωστός σεναριογράφος, μάλιστα, έδωσε ένα απίστευτο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Το spoiler του Μιχάλη Ρέππα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Μόνο τους λόρδους μπορώ να σκεφτώ που μου φαίνονται ότι είναι πάμπλουτοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε το σχόλιο του Μιχάλη Ρέππα με τον ίδιο να προσθέτει:

«Για να μην αποκαλυφθεί ότι αυτοί δεν είναι Εγγλέζοι, κάποια στιγμή φτάνουν σε ακρότητες. Δεν θα πω παραπάνω!».

Ποια είναι τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο καστ της νέας σειράς του Mega;

Και ενώ εμείς απολαμβάνουμε τις ξεκαρδιστικές εξελίξεις στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιμάζει νέα σειρά για το Mega και υπόσχεται να καθηλώσει εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να του προσφέρει πολύ γέλιο.

Ωστόσο σιγά σιγα, γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το καστ, το όνομα αλλά και η υποθεση.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA. Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Και οι τρεις γυναίκες είναι Αθηναίες, αλλά ζουν σε διαφορετικές περιοχές και σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Κάποια μένει στην Φιλοθέη, κάποια στο Αιγάλεω και κάποια άλλη είναι πολύ της… κουλτούρας.

Φαίνεται πως τον ρόλο της Μαίρης από το Αιγάλεω θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα έχει για πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ρέπας - Παπαθανασίου με νέα σειρά στο Mega