Ρέππας για Χατζηπαναγιώτη: «Από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με την Γεωργιάδου άρχισε να νιώθει Γκλέτσος...»

Οι δηλώσεις του σεναριογράφου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ρέππας για Χατζηπαναγιώτη: «Από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με την Γεωργιάδου άρχισε να νιώθει Γκλέτσος...»

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευή 4/3 καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη σε μια αποκλειστική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος μετά το spoiler που έδωσε για την νέα του σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από την στιγμή που ήρθε στο σήριαλ η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία άλλαξε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρέππα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Από το επεισόδιο που ξεκίνησε η ιστορία με την Μαρία Γεωργιάδου άρχισε να νιώθει πιο Γκλέτσος! Του λέω “τρελάθηκες; Από καρατερίστας μου έγινες ξαφνικά εραστής;”», είπε με χιούμορ ο Μιχάλης Ρέππας, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν η σειρά, ωστόσο προέχει να βρουν κάτι που να αξίζει τον λόγο και να μην το τραβήξουν από τα μαλλιά.

Ο ίδιος μάλιστα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια νέα σειρά μαζί με το δίδυμο του Θανάση Παπαθανασίου στο MEGA, της οποίας πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσουν και θα γράψουν οι ίδιοι και στη συνέχεια θα δώσουν την σκυτάλη σε άλλους σκηνοθέτες.

Τι θα δούμε σήμερα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα (4/3) - Επεισόδιο 18

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που κάθε εβδομάδα σκίζει στην τηλεθέαση, καθώς η Πωλίνα θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα για τον Μπουκουράν.

«Ερωτευμένες γυναίκες»

Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου. Παράλληλα το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδωθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι.

Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνομωτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.