Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας βλ@κας...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη

''Πόλεμος'' έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενη σε εκείνον.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά τις πολύκροτες δηλώσεις, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Αλέξη Κούγια με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία απαντούσε στα όσα ειπώθηκαν. Το βίντεο αυτό συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων, ενώ μέσα σε αυτά ήταν και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, με τον οποίο η επιχειρηματίας βρισκόταν σε σχέση στο παρελθόν.

Το σχόλιο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην Μαίρη Συνατσάκη

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας βλάκας λέει βλακείες, αλλά ότι τέθηκε τέτοια ερώτηση, κατά τη διάρκεια ενός τόσου σημαντικού δικαστηρίου. Τέτοιες άτοπες ερωτήσεις- δημοσιογράφου για να βγάλουμε κάνα θεματάκι – το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν», έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο Instagram, κάτω από το post της Μαίρης Συνατσάκη.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην Μαίρη Συνατσάκη

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να απαντά στην ανάρτησή της σήμερα 4/3 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».