Χαμός με την είδηση που κυκλοφορεί για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Οι καλεσμένοι της την Κυριακή 6/3 που θα ξεσηκώσουν το κοινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός με την είδηση που κυκλοφορεί για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ - Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με την εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια, Ρουκ Ζουκ Special (διαβάστε εδώ τι απάντησε πρόσφατα η παρουσιάστρια για το μέλλον του παιχνιδιού), που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία.

Οι καλεσμένοι του Ρουκ Ζουκ Special την Κυριακή 5/3

Η παρουσιάστρια λοιπόν θα υποδεχτεί στο πλατό 5 πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα διασκεδάσουν με την ψυχή της.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τον Παντελή Καναράκη, τον Γιώργο Παράσχο, την Στεφανία Γκουρνέλου, την Γιάννα Ζανή και τη Άννα Αθανασιάδη.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».