Δίνει απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά η Αθηνά New York - "Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο"

Οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίνει απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά η Αθηνά New York -

Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να βάλουν Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York, με τον πρώτο να το επιβεβαιώνει ανοιχτά στις κάμερες και τις εκπομπές πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος είπε αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο λόγος που χώρισαν ήταν η απόσταση, μιας και η Αθηνά αμέσως μετά το τέλος του The Bachelor πήγε στην Αμερική.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον χωρισμό της, καθώς περιμένει να πει όλη την αλήθεια σε λίγο καιρό, μέσα από ένα βίντεο που θα ανεβάσει στο κανάλι της στο Youtube.

Η απάντηση της Αθηνάς New York για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: «Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας αυτή την εβδομάδα. Φροντίστε να εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube και να με ακολουθήσετε εδώ για να μην το χάσετε».

Την ίδια στιγμή, δημοσίευσε και ένα story, στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Η απάντηση της Αθηνάς New York για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη για την σχέση του με την Αθηνά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 28/2 ο Αλέξης Παππάς, λίγο καιρό μετά το τέλος του «The Bachelor». Ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως χώρισε με την Αθηνά New York, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε μια αδιάκριτη ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα» ανέφερε ο Αλέξης.

Εκείνη μάλιστα την στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε: «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;»

Ο Αλέξης απάντησε: «Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή».