«Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω» - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κατερίνα Καραβάτου

Συγκινημένη στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω» - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Κατερίνα Καραβάτου

Κανονικά στον αέρα βγήκε σήμερα 5/3 η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, παρά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία, μετά την ρωσική εισβολή. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές με την ομάδα της και λίγο αργότερα συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή την στυγερή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του MEGA

«Είμαι στο αυτοκίνητο μέσα και βάζω ραδιόφωνο. Άκουσα για το έγκλημα στην Ανδραβίδα, ότι ο δολοφόνος ομολόγησε κι έβαλα τα κλάματα. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο Λέω που θα πάει όλο αυτό. Μετά σκέφτηκα πως θα έρθω στην εκπομπή και θα περάσω όσο πιο όμορφα γίνεται. Και για εμάς τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας αυτό είναι σημαντικό και δύσκολο άλμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Με πιάνει η καρδιά μου…» - Η συγκινητική ανάρτηση της με την οικογένειά της

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA μετά από κάποιες φωτογραφίες που της είχε στείλει ο αγαπημένος της ξάδερφος από την παιδική τους ηλικία, θέλησε να τις δημοσιεύσει στο Instagram.

Μάλιστα, μαζί με την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν.

Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα.

Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη». Δείτε επίσης εδώ πως κυλάει η ζωή της μετά τον χωρισμό