«Θα σας πω πράγματα, που...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Αναστάσης Ροϊλός

Όσα αποκάλυψε στην Ναταλία Γερμανού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα σας πω πράγματα, που...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Αναστάσης Ροϊλός

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα, Σάββατο 5/3 ο υπερταλαντούχος Αναστάσης Ροϊλός. Ο γνωστός ηθοποιός, που για τρίτη σεζόν απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε πως μια συζήτηση ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Ασημίνα θα φέρει τα πάνω κάτω στην κυριολεξία.

Ο αγαπητός Νικηφόρος, όπως έχουμε συνηθίσει να τον αποκαλούμε, διανύει μεταξύ άλλων μία πολύ όμορφη περίοδο και στα προσωπικά του εκτός από τα επαγγελματικά του, καθώς όπως γνωρίζουμε είναι τρελά ερωτευμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του Εριέττα Μανούρη.

Η αποκάλυψη του Αναστάση Ροϊλού για τις Άγριες Μέλισσες

«Θα σας πω πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Λοιπόν, ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα», είπε αρχικά και ανέφερε στη συνέχεια:

«Ο Νικηφόρος δεν το ξέρει, αλλά θα έρθει μια συζήτηση που θα βγουν όλα αυτά στη φόρα. Και είναι καλό, είναι υγιής διαδικασία το να μιλάμε και χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή».

«Τι είναι αυτά που λέτε;»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών βρέθηκαν στην παράσταση Γυάλινος Κόσμος στο θέατρο Αλκυονίς, όπου συνάντησαν τον πρωταγωνιστή Αναστάση Ροϊλό. Οι δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων των ρώτησαν για τις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί και να το δείξει.

Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν για τις φήμες που υπάρχουν και θέλουν διαφοροποιήσεις στη σειρά λόγω της τηλεθέασης. Ο ίδιος λοιπόν απάντησε «Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά». Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά».

Στη συνέχεια ωστόσο, αναφέρθηκε στη σύντροφό του «Με την σύντροφο μου, Εριέττα Μανούρη που παίζει στον Σασμό υπάρχει ας πούμε μια ευγενής τηλεοπτική άμιλλα».