Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Kαθηλωτικό Golden Buzzer και όχι μόνο - Τι μας περιμένει απόψε 5/3

Roller skate, τραπουλόχαρτα και φωτιές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Kαθηλωτικό Golden Buzzer και όχι μόνο - Τι μας περιμένει απόψε 5/3

Το διασημότερο σόου στον πλανήτη τα περιλαμβάνει όλα καθώς έχει από επικίνδυνες φωτιές και κοστούμια LED, μέχρι Γωγώ Τσαμπά και κλαρίνα μαζί στο μοναδικό και ανεπανάληπτο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο!

Ακόμα ένα Σάββατο που η λατρεμένη παρέα με τους Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα θα μας κάνουν συντροφιά ενώ θα περάσουν μπροστά από τα μάτια τους τρομερά extreme εμφανίσεις, αλλά και θα δώσουν ένα Golden Buzzer που δεν θα περιμένει κανείς (δείτε εδώ το προηγούμενο golden buzzer που έδωσαν οι κριτές).

Όσα θα απολαύσουμε απόψε 5/3 στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Με Νικόλα Ράπτη και ο Σταύρο Σβήγκο , να είναι το κερασάκι στην τούρτα της βραδιάς, συνεχίζονται οι προσπάθειες των παικτών για τη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ και οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στη σκηνή για να τα δώσουν όλα!

Στο επεισόδιο αυτού του Σαββάτου, roller skate, τραπουλόχαρτα, φωτιές, εναέριοι γάντζοι και όχι μόνο, έρχονται στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», σε ένα επεισόδιο που σίγουρα δεν θες να χάσεις με τίποτα!

Σπάραξε στο κλάμα η Κρυσταλλία Ρήγα με τις 6χρονες που χόρεψαν μπαλέτο

Πριν λίγο καιρό στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, οι πρώτες διαγωνιζόμενες στις 26/02, χόρεψαν μπαλέτο στέλνοντας ένα μήνυμα για την εποχή που διανύουμε όλοι πλέον, αυτή του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα και η Ιωάννα χόρεψαν μία χορογραφία η οποία συγκίνησε όσο τίποτα άλλο την Κρυσταλλία Ρήγα, βλέποντας τις δύο μικρές κυρίες να μαγεύουν με τον χορό τους. (Δείτε επίσης εδώ το το Golden Buzzer της)

Μάλιστα, οι δυο κολλητές φίλες άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων με την παιδική τους αθωότητα ενώ μέσα από τις φιγούρες τους έδειξαν το μεγαλύτερο πλήγμα που έφερε στους ανθρώπους η πανδημία, την αποξένωση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με τη μία κριτή, την Κρυσταλλία, να μην αντέχει και να ξεσπάει σε κλάμματτα φανερά συγκινημένη από το όμορφο θέαμα.