«Έπεσα σχεδόν σε κώμα μετά από...» - Παραλίγο να κινδυνεύσει η ζωή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Εξαιτίας ενός λάθους...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έπεσα σχεδόν σε κώμα μετά από...» - Παραλίγο να κινδυνεύσει η ζωή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/3, και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός, δεν επιλέγει να μιλάει πολύ και να προβάλλεται από τις κάμερες, ωστόσο όταν το κάνει είναι πάντα μετρημένος και to the point σε όσα αναφέρει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση αλλά και σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζαν πολλοί, καθώς κινδύνευσε η ζωή του έπειτα από ιατρικό λάθος που είχε γίνει στο παρελθόν.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Μου λείπει η τηλεόραση και ο ρυθμός της καθημερινότητας με τα γυρίσματα, αλλά μου αρέσει κι αυτή η ηρεμία που υπάρχει» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για την αποχή του από την τηλεόραση φέτος.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (26 Ιουλίου 1983) είναι Έλληνας ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Δίδυμα Φεγγάρια», «Το Τατουάζ», «Έρωτας Μετά» και «Αγγελική».

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.