Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη;

Πάτησε το Golden Buzzer!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη;

Άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» απολαύσαμε το βράδυ του Σάββατου 5/3 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με πολλά ταλέντα, ανατροπές και συγκίνηση.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος με την συνοδεία του κλαρίνου τραγούδησε ένα παραδοσιακό κομμάτι, και έκανε όλο το κοινό να δακρύσει καθώς προκάλεσε ρίγη με την χροιά της φωνής του, που θύμιζε Ελλάδα.

Εκτός από το κοινό, ο Κωνσταντίνος με το ταλέντο του, καθήλωσε παρουσιαστές και την κριτική επιτροπή, ενώ πιο συγκεκριμένα την Έλενα Χριστοπούλου η οποία είχε εμφανώς δακρύσει, κάνοντας την ανατροπή και πατώντας το Golden Buzzer!

Η ερμηνεία του Κωνσταντίνου και η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε πως όλα αυτά της θύμισαν εικόνες από τον παππού της και το χωριό της το οποίο λατρεύει με αποτέλεσμα να πατήσει το Golden Buzzer και να πανηγυρίσει όλο το πλατό.

Ο Κωνσταντίνος το καταχάρηκε, αγκαλιάστηκε με τον συνοδό του αλλά και με τον μπαμπά του που τον περίμενε με αγωνία απέξω.

Επέστρεψε η Ελένης Καργιολάκη - Ο χορός που της χάρισε ο Τάκης Ζαχαράτος

Λίγο μετά την πλάκα που ετοίμασαν για τους κριτές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης, στην σκηνή εμφανίστηκε η Ελένη Καργιολάκη που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλους κύκλους του διαγωνισμού.

Φυσικά οι κριτές την αναγνώρισαν απευθείας και εκείνη έπειτα τους τρέλανε με τον ιδιαίτερο χορό της και την τσαχπινιά της, ωστόσο όμως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Κάνω τον κόσμο να γελάει, δίνω χαρά» είπε η Ελένη Καργιολάκη και λίγο αργότερα ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να χορέψει μαζί της στη σκηνή.