Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: «Είστε γελοίοι» - Χαμός στη σκηνή με 2 διαγωνιζόμενους

Τους έριξαν Χ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: «Είστε γελοίοι» - Χαμός στη σκηνή με 2 διαγωνιζόμενους

Δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι εμφανίστηκαν στην σκηνή του αποψινού 19/2 επεισοδίου του Ελλάδα έχεις ταλέντο οι οποίοι ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

Οι ίδιοι αφού στάθηκαν δίπλα από ένα πιάνο και αφού ακούστηαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι», ξεκίνησαν να τραγουδούν, χωρίς όμως καλό αποτέλεσμα.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και οι τέσσερις κριτές έριξαν Χ.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε με την σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχει οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα τους.

Αυτοί λοιπόν που βρίσκονταν από πίσω ήταν... οι δύο παρουσιαστές του τάλεντ σόου, Σταύρος Σβήγκος και Νικόλας Ράπτης. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπώντας σε γέλια, ενώ νωρίτερα ένα συγκεκριμένο act τρόμαξε αρκετά την κριτική επιτροπή.

Η εμφάνιση Σβήγκου - Ράπτη στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

Η εμφάνιση Σβήγκου - Ράπτη στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ο 10χρονος που ξετρέλανε τον Νικόλα Ράπτη - Πάτησε το Golden Buzzer του

Στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο εμφανίστηκε στις 5/2 ο 10χρονος Δημήτρης από την Κρήτη ο οποίος χόρεψε κρητικούς χορούς και ενθουσίασε τους πάντες.

Μάλιστα, εκτός από την κριτική επιτροπή, ο μικρός αποθεώθηκε και από τον παρουσιαστή Νικόλα Ράπτη, ο οποίος αμέσως μετά το act του, ανέβηκε στη σκηνή, κατευθύνθηκε προς την κριτική επιτροπή και πάτησε με όλη του την δύναμη το Golden Buzzer, το οποίο κέρδισαν και οι 2 πρώην παίκτριες της Φάρμας.

Φυσικά, ο Ανδρέας συγκινήθηκε και έτρεξε να αγκαλιάσει τον πατέρα του, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο μικρός χορεύει από τα τρία του.