Total Blackout: Ποιοι επώνυμοι μπήκαν με το δεξί στην πρεμιέρα;

Στιγμές απείρου κάλους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Total Blackout: Ποιοι επώνυμοι μπήκαν με το δεξί στην πρεμιέρα;

Το αγαπημένο σόου επέστρεψε στον Alpha, με ζευγάρια - φωτιά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο! Πρεμιέρα απόψε Σάββατο 5/3, για το Total Blackout και τον Αναστάσιο Ράμμο, και ήταν τόσο διασκεδαστική και απίθανη όσο μας την υποσχέθηκε!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, από την αρχή του σόου είπε πως τα ζευγάρια δεν θα μπορούν να δουν τίποτα και θα βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι, ενώ αντίστροφα οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν τα πάντα και να διακρίνουν, με αυτόν τον τρόπο, τις επικές αντιδράσεις των παικτών μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Τα ζευγάρια που παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο της πρεμιέρας του Total Black Out ήταν, φυσικά ο πολυσυζυτημένος τον τελευταίο καιρό Μαυρίκιος Μαυρικίου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιλάειρα Ζήση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την συνεργάτιδά του, Κατερίνα Λένη, η Άννα Πρέλεβιτς, με την αδερφή της, Τέα και ο Θανάσης Πασσάς με την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη.

Ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχεται τους καλεσμένους του στο Total Backout

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή στον αέρα του Total Blackout

Ο Αναστάσιος Ράμμος, είναι ένα φρέσκο πρόσωπο το οποίο ξαφνιαστήκαμε όταν ακούσαμε πως θα παρουσιάζει, ωστόσο ήταν θετική έκπληξη καθώς είναι ώρα στην ελληνική τηλεόραση να μπουν νέα πρόσωπα, με πάθος και όρεξη για ότι κάνουν, και ο συγκεκριμένος τα διαθέτει όλα αυτά.

Θέλεις μία λαμπερή βραδιά γεμάτη celebrities γέλια και φώτα; τότε είσαι στο λάθος παιχνίδι γιατί εδώ δεν έχει λάμψη και stars. Εδώ έχει φορμίτσες και απόλυτο σκοτάδι… Καλώς ήρθατε στο total blackout…. τέσσερα ζευγάρια τρεις φοβερές δοκιμασίες και ένα έπαθλο τριών χιλιάδων ευρώ που περιμένει τους οκτώ διάσημους σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και όταν λέμε σκοτεινό το εννοούμε γιατί οι παίκτες μας δεν θα βλέπουν απολύτως τίποτα εσείς όμως θα βλέπετε τα πάντα. Έτσι όταν αυτοί θα έρθουν αντιμέτωποι με σκουλήκια και ποντίκια εσείς θα το βλέπετε! Πάμε να γνωρίσουμε τους παίκτες μας…» ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστάσιου Ράμμου και υποδέχτηκε του celebrities παίκτες.