Οι δηλώσεις του Ράμμου λίγο πριν βγει το Total Blackout στον αέρα - «Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής»

«Δεν έχω άγχος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις του Ράμμου λίγο πριν βγει το Total Blackout στον αέρα - «Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής»

Ο παρουσιαστής του Total Black Out Αναστάσιος Ράμμος έκανε δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης 3/3 στο Happy Day και φυσικά μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα του Total Black Out. Μια μέρα έχει μείνει για να δούμε το πρώτο επεισόδιο από το παιχνίδι που πρόκειται να κάνει χαμό με τους μοναδικούς καλεσμένους.

Ο τραγουδιστής είναι γεγονός πως θα κάνει την ανατροπή, αφού θα αναλάβει έναν ρόλο που κανείς δεν περίμενε. Είναι αισιόδοξος και περιμένει να βγει το παιχνίδι στον αέρα, καθώς οριακά δεν κοιμάται για να ολοκληρωθεί το project. Όσο για τις κριτικές που πρόκειται να λάβει δεν έχει κανένα άγχος, καθώς είναι πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα!

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου για το Total Black Out

«Για την πρεμιέρα δεν έχω άγχος γιατί ξέρω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το πάρει πολύ θετικά γιατί πραγματικά βγαίνει πολύ ωραίο. Την κριτική δεν την φοβάμαι και να είναι σκληρή γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Περνάω τόσο καλά που δεν με νοιάζει. Θα το καταλάβετε και εσείς».
«Δεν κοιμάμαι! Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής και τρέχω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του παιχνιδιού

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Total Black Out με τις πρώτες πληροφορίες για την πρεμιέρα να διαρρέουν. Ο τελικός παρουσιαστής του προγράμματος Αναστάσιος Ράμμος, μετά το σούσουρο για τη θέση, αναμένεται να ξετυλίξει στο έπακρον το χαρακτήρα του και αυτό είναι ίσως που περιμένουμε όλοι.

Η επιστροφή του παιχνιδιού από τον Alpha φαίνεται να αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού καθώς η τελευταία επίσημη ανακοίνωση μια μέρα πριν την έναρξη δείχνει την ανυπομονησία του να μοιραστεί με το κοινό όσα έχει ετοιμάσει!

«Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο!

Είσαι έτοιμος;

Το πιο OMG παιχνίδι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 22:00, στον ALPHA! Το «Total Blackout», έρχεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, με παρουσιαστή τον ταλαντούχο, δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό τραγουδιστή και συνθέτη Αναστάσιο Ράμμο».

Aναστάσιος Ράμμος