Vintage, πράσινο και γεμάτο βιβλία - Φωτογραφίες από το ιδιαίτερο σπίτι της Ρένας Μόρφη

Αρκετά εντυπωσιακή η διακόσμηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Vintage, πράσινο και γεμάτο βιβλία - Φωτογραφίες από το ιδιαίτερο σπίτι της Ρένας Μόρφη

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες, η οποία έχει γίνει δημοφιλής επίσης και με το ψευδώνυμο Σούλη Ανατολή. Είναι μέλος του συγκροτήματος Imam Baildi από το 2011. Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει στην Αθήνα.

Από τα σχολικά της χρόνια βρέθηκε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Φλουρή. Από τον Νοέμβριο 2020 συμπαρουσιάζει τη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ Μουσικό Κουτί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Στην εκπομπή συναντιούνται σε ένα στούντιο-σπίτι τραγουδιστές, μουσικοί και συνθέτες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους και αποκαλύπτουν στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής τους πορείας, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Η Ρένα Μόρφη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα -δείτε εδώ φωτογραφίες από τον μαγικό γάμο τους στην Κούβα- και το παιδάκι τους, το οποίο έφερε στον κόσμο πριν μερικούς μήνες. Η ίδια φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένειά της, ιδίως στο σπίτι της, στο οποίο τις περισσότερες φορές τραγουδάει και παίζει μουσική.

Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι της, το οποίο όπως βλέπουμε έχει αρκετές vintage πινελιές. Τα χρώματα που υπάρχουν στα έπιπλα και την διακόσμηση είναι αρκετά ζωηρά ενώ μάλιστα βλέπουμε και μια τεράστια βιβλιοθήκη.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ρένα Μόρφη

«Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε δηλώσεις η Ρένα Μόρφη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε μητέρα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει την μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους.

Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου. Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του. Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ. Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα»