Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου - «Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας...»

«Σπάει» τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου - «Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ άφησε και μερικές αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης του Love it έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ.

Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είπε: «Το ρεπορτάζ είναι ολόφρεσκο, το επιβεβαίωσα και λέει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει όχι ένα αλλά δύο ραντεβού με το STAR. Είχε ακουστεί για το OPEN αλλά όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτάει για διάφορα πράγματα με το STAR και υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Συζητάει για συγκεκριμένη, καθημερινή ζώνη».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ενώ έκανε και ένα αρκετά καυστικό σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Τους τελευταίους μήνες, η νεαρή παρουσιάστρια έχει γίνει στόχος πολλών σχολίων για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται σε δηλώσεις της ή στην εκπομπή της, ενώ πρόσφατα για το συγκεκριμένο θέμα την «άδειασε» η ομάδα του Πρωινού.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα να κάνεις κριτική, να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα, είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά βρίσκονται 1,500 φεισμπουκατζήδες οι οποίοι σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα.

Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, βρήκε το στοιχείο του, είναι καλός σε αυτό το οποίο κάνει. Αν συνεχίσει να κάνει για πολύ καιρό ακόμα το ίδιο πράγμα θα το χάσει κι αυτός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δασκάλα δεν είναι; Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας δούλεψε αρκετό καιρό μαζί μου, είχα δει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλες προοπτικές. Δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος από την πορεία του, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Θυμάμαι μια φορά είχε έρθει και με είχε πιάσει από το πέτο και μου λέει: «Άκου να σου πω, μη με πάρεις να μου πεις γιατί έφυγα από την πολιτική και πήγα στην ψυχαγωγία, γιατί αυτό θα κάνω. Κουράστηκα να δουλεύω με πενταροδεκάρες και πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο στη ζωή μου». Στην πρωινή ζώνη θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.