«Φοβάμαι πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει...» - Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου

«Είμαστε όλοι συνήθως πάρα πολύ φοβισμένοι και αγχωμένοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φοβάμαι πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει...» - Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/3) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του που έχει αλλάξει σημαντικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έκρυψε ότι έχει φοβηθεί με όλα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

«Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, το κάνω πάντα στη ζωή μου. Νομίζω από μικρό με χαρακτήριζε, χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα social media δεν κάνω πολλή κουβέντα με τον κόσμο. Τα φοβάμαι λίγο τα social media και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ όσο καλύτερα για τους λόγους που τα χρειάζομαι, είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου, ή με κάποια δράση που κάνουμε με την ομάδα. Ούτε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, σέβομαι τις απόψεις των ανθρώπων.

Φοβάμαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, αλλά νομίζω ότι φοβόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε. Όλη η πορεία ως τώρα, είμαι 47 χρονών, ξεκίνησα με τον Ψυχρό Πόλεμο, μπήκαμε σε άλλους πολέμους, στους Δίδυμου Πύργους, στην τρομοκρατία, μετά στον Covid. Πάντα η ανθρωπότητα έχει κάτι να κινείται που θα την καταστρέψει, θα τη δυσκολέψει, θα τη φτωχοποιήσει, θα, θα, θα.

Είμαστε όλοι συνήθως πάρα πολύ φοβισμένοι και αγχωμένοι. Πρέπει να παλεύουμε με αυτό. Βέβαια τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει τελείως. Τώρα βιώνουμε καταστάσεις που δε φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε, και με τον κορωνοϊό και τους περιορισμούς και τα lockdowns, και τώρα με την πιθανότητα μιας γενικευμένης σύρραξης», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Η σχέση του με τον γιο του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια με τη Μαρία Σολωμού για να μείνει ο γιος τους μαζί του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, σκοπός του ήταν να φέρει κοντά τον μεγάλο του γιο με τα αδέρφια του (δείτε εδώ την 7χρονη κόρη του), καθώς δεν ήθελε να αρχίσουν να γνωρίζονται όταν φτάσουν 25 χρονών.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.