Χαλασμός στο Καλύτερα δε γίνεται για τα μάτια του Θάνου Καλλίρη - Άφωνη η Γερμανού

Ξέσπασε σε γέλια το πλατό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Καλύτερα δε γίνεται για τα μάτια του Θάνου Καλλίρη - Άφωνη η Γερμανού

Χαμός στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται μετά την αποκάλυψη πως συνάδερφος της Ναταλίας Γερμανού ήθελε τον πρώην σύντροφο της, Θάνο Καλλίρη! Σε γέλια ξέσπασε η παρουσιάστρια όταν η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψε στον αέρα του Breakfast@Star ότι του είχε στείλει γράμμα και εξομολογούνταν τα συναισθήματά της, ενώ τόνισε ότι ζήλευε τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία βρίσκονταν τότε σε σχέση.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» παρακολούθησε τα όσα είπε η συνάδελφός της και γέλασε με την ψυχή της, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την αντίζηλο της για να "λογαριαστούν". Είναι γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού με τον πρώην σύντροφο της έχουν άψογες σχέσεις και πολλές φορές πειράζει ο ένας τον άλλο σε συνεντεύξεις.

Τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την αντίζηλο της, Ελίνα Παπίλα

«Ήμουν μικρή, ημουν 12 ετών», είπε η Ελίνα στη Ναταλία και η δεύτερη απάντησε: «Εγώ αντίζηλες θεωρούσα κάτι ξανθιές που έμπαινα στον καμαρίνι του Θάνου και του έλεγαν “Θάνο, πες στην κοπέλα σου να βγει λίγο έξω γιατί θέλω να σου πω”».

«Έβλεπα τα βίντεοκλιπ του και τα περιοδικά και πάντα ήσουν εσύ από δίπλα. Στο γράμμα δεν μου απάντησε ποτέ», πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

«Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στον Θάνο Καλλίρη για τη δήλωση που έκανε για την εποχή που ήταν ζευγάρι με την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Η Ναταλία Γερμανού, αφού έκανε το σχόλιό της για τον Γιώργο Κοψιδά, δεν άφησε τη δήλωση αυτή του Θάνου Καλλίρη να «πέσει κάτω» και τον «άδειασε» με πολύ ωραίο τρόπο αφού παραδέχθηκε βέβαια πως τον καιρό που ήταν μαζί ήταν πολύ ζηλιάρα.

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Θάνος Καλλίρης