Νίκος Κοκλώνης: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του για τον πόλεμο - Το σπαρακτικό βίντεο

« Γιατί η ελπίδα πρέπει να κερδίζει τον πόλεμο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του για τον πόλεμο - Το σπαρακτικό βίντεο

Τραγική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή, και τα πράγματα οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή, μετά τη ρωσική εισβολή, και τα πράγματα οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή, κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις σε κεντρικές πόλεις και οι άνθρωποι που έμειναν πίσω, βρίσκονται στα καταφύγια αβοήθητοι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, από το πρώτο λεπτό έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον Ουκρανικό λαό, αλλά και την οργή του προς τη Ρωσία που ξεκίνησε αυτή την τραγωδία. Πολύ συχνά λοιπό, βλέπουμε τις τοποθετήσεις του στο συγκεκριμένο θέμα μέσα από τους λογαριασμούς του.

Έτσι αποφάσισε να κάνει και τώρα, ανεβάζοντας ένα βίντεο, από καταφύγιο στην Ουκρανία, όπου ένα μικρό κοριτσάκι τραγουδάει, θέλοντας να δείξει πως η ελπίδα δεν σβήνει ποτέ και πως πρέπει να έχουμε πίστη ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τον πόλεμο

Το βίντεο ανέβασε στα social media ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος παρακολουθεί καθημερνά τις εξελίξεις και έγραψε:

«Let it go και η μελωδία που βγαίνει μέσα από την ψυχή της ατρόμητης αυτής μικρούλας, σαν να μεταμορφώνει το καταφύγιο. Γιατί η ελπίδα πρέπει να κερδίζει τον πόλεμο, γιατί η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο πρέπει να επικρατήσει του δυσοίωνου “τώρα”».

Πληροφορίες ότι χτυπήθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη

Χτύπημα στο ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόξενος της Ελλάδας είναι μέχρι στιγμής ασφαλής και καλά στην υγεία του, βρίσκεται στο καταφύγιο και επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές μέσω δορυφορικού τηλεφώνου.

Το χτύπημα έγινε μάλιστα την ώρα που στην πόλη είχε κηρυχθεί κατάπαυση πυρός προκειμένου να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και να φύγουν οι άμαχοι της περιοχής. Νωρίτερα, το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης στην Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε σήμερα στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη. Για τον σκοπό αυτό θα υπάρξει προσωρινή κατάπαυση του πυρός από τις 10:00 ως τις 21:00, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αλεξέι Αρεστόβιτς υπάρχουν...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr