Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Ντέμη Γεωργίου - Η τρυφερή εξομολόγησή της

Όλα όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Ντέμη Γεωργίου - Η τρυφερή εξομολόγησή της

Την Ντέμη Γεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, «MasterChef» όπου έγινε ευρέως γνωστή. Μπορεί πριν από λίγο καιρό η ίδια να είχε συγκλονίσει με αφορμή την προσωπική της αποκάλυψη, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 7/3 παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά. Εννοείται έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος.

Θα ξαναέκανα σύμφωνο συμβίωσης. Αν μια σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει γιατί όχι; Επίσης που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης; Έφτασα στον πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου και έφυγα από μια σχέση μου κακοποιητική»

Οι δηλώσεις της Ντέμη Γεωργίου

«Μετά το MasterChef με έβριζαν επειδή είμαι παντρεμένη με γυναίκα»

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το MasterChef αλλά και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη μετά από την έξοδό της από το παιχνίδι.

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε στον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής καθώς ήταν μία vegan παίκτρια που έδωσε τα πάντα στην κουζίνα παρόλο που δεν κατάφερε να πάει όσο μπροστά θα ήθελε στον διαγωνισμό.

Η ίδια, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Άλκηστη Αλεξανδράτου, αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο MasterChef.

«Όταν βγήκα από το MasterChef υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Έκαναν κριτικές στο μαγαζί, πατούσαν 0 αστέρια ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό και έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στην Google και τα κατέβασαν.

Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή. Καλά είναι και η Άλκηστις, σας στέλνει χαιρετισμούς. Μένει στο Λονδίνο. Είμαστε καλά, μιλάμε, επικοινωνούμε, μέχρι εκεί.

Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να δω πτυχές του χαρακτήρα μου, τις οποίες ούτε εγώ δεν αποδεχόμουν.

Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και δεν πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ποτέ και κανείς από κάτι τέτοιο μαγειρικά. Το MasterChef είναι ένα πείραμα, δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.